INTERVIEW MET BEATBOXER B-ART DOOR DANIQUE (10) VAN DE KINDERRAAD VOOR MUZIEK EN HAAR NEEFJE TIM

Danique en Tim waren als echte VIPS uitgenodigd voor de doorloop van Superball, Lollipop & Mr. Classic (8+) met Slagwerk Den Haag. Danique en Tim vragen beatboxer B-Art (Superball) in dit interview zijn hemd van het lijf én laten ons weten wat ze van het concert vonden:

Bent u zenuwachtig als u speelt?
Nee valt wel mee, wij moeten in het begin van de repetitie allemaal gekke dingen doen en daardoor gaan de zenuwen langzaam weg.

Is dit uw eerste show?
Ja dit is mijn eerste theatershow. Ik heb veel shows gegeven in mijn eentje of samen met twee beatboxers. Ik heb ook eens met een violist gewerkt, maar dat was maar voor één show. Dit is de eerste keer echt voor theater. Dit is ook de eerste keer dat wij gaat touren.

Vindt u uw rol leuk?
Ja, ik wist dat er drie namen waren en toen de Kinderraad zei dat ik Superball was, was ik wel blij met die naam want dat was de naam die ik graag wou.

Superball is stoer, op de voorgrond, zelfverzekerd en de verbinder tussen de anderen. Hij praat alles aan elkaar.

Hoe vaak gaan jullie optreden?
Er staan nu 20 shows gepland door heel Nederland en zelfs eentje in Duitsland. Hij kan vaker verkocht worden. Dus als de show een nog groter succes wordt, dan kunnen misschien later nog meer spelen.

Wat is uw baan in het dagelijks leven?
Ik geef les op basisscholen en middelbare scholen en dan geef ik beatbox les en ik geef loopstation les. Een loopstation is een apparaatje dat zich steeds herhaalt. Dat doe ik dus.