Team

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over het team en bestuur van Oorkaan. Onderaan deze pagina worden openstaande vacatures gepubliceerd.

Caecilia Thunnissen
Caecilia Thunnissen

Artistieke directie

Caecilia’s missie is om de ‘totaalperformer’ in de podiumkunsten te ontwikkelen. Winnaar YAMAward Kriebel. Regisseerde opera’s: Jeanne d’Arc au Bucher, van Wagner Lohengrin, Der fliegende Holländer  o.l.v. Andris Nelsons met Concertgebouworkest. Sinds 2015 bij Oorkaan: Tarantula en de dans der Dieren, Romeo&Julia, Muzikale Catwalk , Laat me met rust! In augustus 2021 gaat Schräg/Strich op de Salzburger Festspiele in première. caeciliathunnissen.com

Dana Toorman
Dana Toorman

Administratieve ondersteuning

Na diverse bijbaantjes te hebben gehad is Dana begonnen als administratief medewerker voor Oorkaan. In 2018 heeft ze haar diploma behaald aan de middelbare school. Nu vervolgt ze haar opleiding met een studie Geschiedenis in Amsterdam. Dana is werkzaam bij Oorkaan sinds maart 2017.

Evi Meijer
Evi Meijer

Manager Boekingen
bookings@oorkaan.nl
T: +31 20 244 0 218

Evi studeerde Media & Cultuur in Utrecht. Na een stage bij Museum Catharijneconvent waar ze hielp bij het opzetten van een kerstproject voor kinderen wist ze welke richting ze op wilde: cultuur, organisatie, en het liefst iets voor een jonge doelgroep. Ze volgde de master Kunst, Cultuur en Politiek. Na een bestuursjaars en een paar maanden werkzaam bij de GGD ging ze in april 2021 aan de slag bij Oorkaan. Evi is verantwoordelijk voor de (inter)nationale boekingen van onze concerten.

Jennifer Thompson
Jennifer Thompson

Zakelijk leider
jennifer@oorkaan.nl
T: +31 20 2440213

Jennifer is als zakelijk leider samen met de artistiek directeur eindverantwoordelijk voor Oorkaan. Haar voornaamste aandachtsgebieden zijn financiën en HR. Hiervoor werkte ze als teamleider van de financiële afdeling bij Cultuur+Ondernemen en deed ze financiële werkervaring op in de bancaire sector. Al haar financiële kennis en haar ervaring met Lean/Six Sigma past ze nu toe op een plek waar haar hart werkelijk ligt: dichtbij de creatie!

Judith Evens
Judith Evens

Medewerker Marketing
judith@oorkaan.nl

Judith studeerde Muziekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is afgestudeerd binnen het onderzoeksgebied Music & Disability Studies met een scriptie over Nederlandse muziektolken en het vertalen van muziek naar gebarentaal. Nu vervolgt ze haar opleiding met een master Health Humanities in Tilburg. Daarnaast is ze werkzaam als communicatiemedewerker bij het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg.

Kim Bosch
Kim Bosch

Coördinator Educatie
educatie@oorkaan.nl

Kim Bosch is een gedreven en creatieve musicus en docent. Zij werkt het liefst met mensen waarvoor (klassieke) muziek geen vanzelfsprekendheid is en weet op een speelse manier de brug te slaan tussen de doelgroep en de muziek. Haar doel is om cultuureducatie zo inclusief en divers mogelijk aan te bieden. Kim werkt als cultuureducatie adviseur bij NEOS in Amersfoort. Hiervoor werkte ze als Muziekcoach bij het Concertgebouw. Daarbij is Kim actief als freelance hoboiste en workshopleider bij diverse orkesten en culturele organisaties en geeft ze les bij de Muzen in Veenendaal.

Mariateresa Buttarelli
Mariateresa Buttarelli

Manager Planning & Productie
mariateresa@oorkaan.nl
T: +31 20 2440219

Na haar acteursopleiding bij het Teatro Tascabile di Bergamo in Italië, heeft Mariateresa Indonesische cultuur en Bahasa en Balinees gestudeerd. Zij heeft in Azië gereisd om zich te verdiepen in het traditionele Aziatische muziektheater. Daarna heeft zij hoogwaardige podiumkunst uit Azië gepresenteerd in Europa en Zuid-Amerika, de laatste 20 jaar als zelfstandig ondernemer, vanuit Singapore en sinds 1998 vanuit Nederland. Zij vervulde functies van producent, projectmanager en zakelijk leider. Werkzaam bij Oorkaan sinds januari 2018.

Niels de Jong
Niels de Jong

Interim Manager Marketingcommunicatie
niels@oorkaan.nl
T: +31 20 24 40215

Ouafae Ahajam
Ouafae Ahajam

Vrijwilliger

Ouafae heeft Tourism Management gestudeerd op het ROC van Amsterdam. Na haar diploma heeft ze gewerkt in toerisme, maar wilde een andere weg inslaan. Zo kwam ze terecht als vrijwilligster bij Oorkaan en ondersteunt ze de Office Manager, en verzorgt ze de heerlijke lunch op kantoor. In haar vrije tijd leest ze graag over geschiedenis of  is lekker creatief bezig met schilderen, naaien of borduren. Ouafae is sinds begin 2021 betrokken bij Oorkaan.

Tuğba Özer
Tuğba Özer

Office Manager
tugba@oorkaan.nl
T: +31 20 620 28 28

Tuğba is haar carrière begonnen bij de culturele instelling Imagine IC. Zij heeft hier ruim 12 jaar als Office Manager en Producent gewerkt. Vervolgens heeft Tuğba de overstap gemaakt naar de mensenrechtenorganisatie COC Nederland. Hier heeft zij ruim ongeveer 5 jaar gewerkt in de functies Projectassistent Internationaal en Office Manager. Ze wilde graag in de culturele sector werken en is sinds december 2020 werkzaam als Office Manager bij Oorkaan.

Yorick Stam
Yorick Stam

Artistiek Coördinator
yorick@oorkaan.nl
T: +31 6 174 86 162

Als regisseur, opgeleid aan de Toneelacademie Maastricht, zoekt Yorick waar muziek raakt aan theater – of andersom. Zijn afstudeerregie was de opera Blauwbaards Burcht van Béla Bartók. Yorick regisseerde als freelancer, werkte met het nieuw opgerichte muziektheatergezelschap De Bunch, gaf spel-les aan operazangers op het Conservatorium Maastricht, en werkte geregeld mee aan producties van Opera Spanga. Als muzikant schrijft en zingt hij Nederlandstalige muziek. www.yorickstam.nl (foto Bart Rademakers)

Het Bestuur

Het bestuur van Stichting Oorkaan bestaat momenteel uit vijf mensen die regelmatig vergaderen over het beleid en de gang van zaken bij Oorkaan.

Bestuur:
Drs. C.E. Nieuwenhuis – voorzitter
Caro is de voorzitter van het Oorkaan-bestuur. Caro is van oorsprong sociaal pedagoog. Als ze de kans kreeg, zou ze alle kinderen in de wereld willen redden, maar gelukkig zijn ook volwassenen bij haar aan het goede adres. Al sinds 1979 coacht ze teams, leiders en professionals en adviseert zij in veranderprocessen. Als bestuurder en bezoeker is zij zeer betrokken bij de podiumkunstsector.
Drs. F.X.M. Hilhorst – penningmeester
Frank is de penningmeester van het Oorkaan-bestuur en controller bij VX Company te Baarn.
Drs. M. Hansen – secretaris
Maria is de secretaris van het Oorkaan-bestuur en Executive Director van de European League of Institutes of the Arts (ELIA). Maria is daarnaast lid van de Raad van Toezicht van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en zit in het bestuur van het Gergiev Festival.
Dhr. F. Kortie – bestuurslid
Floris Kortie is presentator en programmamaker. Hij is wekelijks te zien bij Podium Witteman en daarnaast betrokken bij klassieke muziekfestival Wonderfeel en het Vondelpark Openluchttheater.
Drs. D.B.M. Pinedo – bestuurslid
Danielle Pinedo is advocaat arbeidsrecht bij Baker McKenzie.

Vacatures

Klik HIER om ons actuele vacature-aanbod te bekijken.