Shimmering

Debuutalbum van het Oorkaan Ensemble

De musici van het Oorkaan Ensemble laten een nieuw geluid klinken aan de horizon van de Nederlandse ensembles! Het debuutalbum ‘Shimmering’ van het Oorkaan Ensemble verschijnt op 13 december a.s. Een muzikale mijlpaal in de vliegende start van hun carrière. 

Michela, Michele, Robbrecht en Veysel trakteren ons met dit album op een schitterende muzikale trip. Dit jonge, multi-getalenteerd ensemble presenteert een bijzonder repertoire van werken die op het eerste gezicht mijlenver uit elkaar liggen, maar door de wijze waarop het ensemble speelt, als vanzelfsprekend bij elkaar horen.

Het ensemble legt uit: “Bij de oprichting van het Oorkaan Ensemble twee jaar geleden is al de wens uitgesproken om een album uit te brengen. We hebben gewacht op het juiste moment en dat moment is nu. Alle ervaring die we hebben opgedaan in onze producties Vier! en Gong en de vier neuzen, is verwerkt in dit album”. 

Musici:
Harp: Michela Zanoni
Klarinet: Michele Mazzini
Bajan: Robbrecht Van Cauwenberghe
Slagwerk: Veysel Dzhesur

Met muziek van Iwan Gunawan, Steven Kamperman, Emre Sihan Kaleli, Fazil Say en Michele Mazzini.

Vanaf 13 december te beluisteren via Apple Music, Spotify en Amazon Music.

Wil je het album graag bestellen? Dat kan! Vul je gegevens in via de volgende link, dan doen wij hem op de post.
Per e-mail sturen wij een betaalverzoek. Kosten zijn €15,- per album (exclusief verzendkosten).

Wil je op de hoogte gehouden worden van het Oorkaan Ensemble? Volg ze dan op Instagram.

Oorkaan wordt structureel ondersteund door het Fonds Podiumkunsten en het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Shimmering wordt mede mogelijk gemaakt door het SENA Muziekproductiefonds.