Boekingen

Op deze pagina kunnen programmeurs meer informatie vinden over het boeken van vrije voorstellingen, schoolvoorstellingen, workshops, en masterclasses.

SEIZOEN 2023-2024
Wilt u de aanbodbrochure van seizoen 2023-2024 ontvangen? Neem dan contact op met Sylvenzo Bijlhout (Manager Boekingen), of klik op deze link.

Deze voorstellingen zijn te boeken voor 2024-2025:

Gong en de vier neuzen
Gong en de vier neuzen

Gong en de vier neuzen

Superball, Lollipop & Mr. Classic
Superball, Lollipop & Mr. Classic

Superball, Lollipop & Mr. Classic

Dauw
Dauw

Dauw

Takadaaaap!
Takadaaaap!

Takadaaaap!

BOEKINGSINFORMATIE
.Voor informatie over uitkoopsommen, vrije voorstellingen en schoolvoorstellingen (incl. workshops/lesmateriaal) kunt u contact opnemen met Sylvenzo Bijlhout

Of klik HIER om contact op te nemen

SPEELDUUR VOORSTELLING
De voorstellingen duren 30 tot 55 minuten en zijn zonder pauze.

SPEELVLAK EN CAPACITEIT
Het speelvlak varieert per productie. Dit is op te vragen bij Sylvenzo Bijlhout.

Randprogrammering

Randprogrammering

MAAK DE MIDDAG COMPLEET MET DE OORKAAN-BELEVING
In overleg met de concertzaal of het theater bieden we een randprogrammering aan. Denk hierbij aan een muziekworkshop of een meet & greet met de musici. Ook kunnen we het grootser aanpakken in de vorm van een mini festival met plaatselijke culturele (muziek) instellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Sylvenzo Bijlhout.

ONLINE EN VOOR THUIS
Het jonge publiek kan zich met hun ouders al in de huiskamer voorbereiden op wat ze gaan meemaken, horen en zien. Op onze website bij de producties onder ‘VOOR THUIS’ zijn hoorspelen, playlists en edu-marketingfilmpjes met opdrachten te vinden die kinderen thuis kunnen uitvoeren.

MASTERCLASSES OORKAAN-METHODE

MASTERCLASSES OORKAAN-METHODE

De Oorkaan-methode is een internationaal erkende benadering om met akoestische, mondiale klassieke muziek een theatraal concert te maken. De Methode richt zich enerzijds op het creëren van scenisch materiaal op basis van de muziek en de musici, en anderzijds op de ontwikkeling van de musicus tot veelzijdig performer. Makers en musici kunnen zich deze Methode eigen maken d.m.v. Masterclasses o.l.v. Caecilia Thunnissen en haar artistieke team. Geïnteresseerd in het boeken van een Masterclass? Lees HIER verder.

BOEK EEN VOORSTELLING OF MASTERCLASS

Name(Vereist)