De Familie van Nielie breekt de tent af

De Familie van Nielie breekt de tent af

De Familie van Nielie, een splinternieuw gezin, woont sinds kort met elkaar onder een dak. Samen met een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast. Het is winter, iedereen heeft het koud, Jonathan is jarig en dan…. gebeurt er iets waardoor de zon gaat schijnen en de Familie van Nielie zich plotseling in het hartje van de zomer bevindt. Maar de Familie van Nielie is niet alleen. Ziet Jonathan dubbel, of zijn dat echt twee meisjes die sprekend op elkaar lijken? En wat komt daar met stramme passen aangebliep-bliep-bliept? Waarom krijgt oma Wil steeds geheimzinnige telefoontjes?

Als een groot gevaar dreigt, lijkt Jonathan de enige die de familie kan redden. Maar waar is hij gebleven? Kan iets tegelijkertijd echt en niet echt zijn? Bij de Familie van Nielie weet je het maar nooit. Geen wonder dat ze verzeild raken in een wereld waar in de winter de zon altijd schijnt, robots een hart hebben, oma’s geheimzinnige missies krijgen en niets is wat het lijkt.

De Familie van Nielie is een coproductie met Oorkaan, bomvol liedjes, live muziek en poppen. Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie, vanaf 6 jaar.

6+


bestel kaarten

op het podium

spel Jonathan Baan, Gustav Borreman, Enzo Coenen, Joost Dekker, Márin Kroon, Marieke van Leeuwen, Pleun de Roode, Lieneke Le Roux, Britt van Tooren
Oorkaan-musici Bart Lelivelt, Chris Saris, Jesse Faber, Loes Dooren
poppen Ineke Duivenvoorde

ACHTER DE SCHERMEN

tekst Simon van der Geest
regie Josee Hussaarts
compositie Steven Kamperman
decor en kostuums Barbara Kroon
dramaturgie Cecile Brommer
muzikale dramaturgie Caecilia Thunnissen en Erin Coppens
lichtontwerp Henk van der Geest
techniek Nik Tenten, Thijs Kempers, Martijn Ceulemans, Ceder Ex

De Muziek