Party si Peren op het Grachtenfestival

Een participatieconcert met het EDSON ENSEMBLE o.l.v. Oorkaan & Sounds of Change

HOE KLINKT MEEDOEN?
Samen met de musici van het Edson Ensemble maken de kinderen een mini optreden voor het volwassen publiek in de zaal. Het Edson Ensemble is een kamerjazz ensemble van vijf musici uit Litouwen, gevestigd in Amsterdam. Zij brengen klassiek en jazz samen door nieuwe composities en iconische jazz melodieën in de vorm van kamermuziek te presenteren, van Chick Corea, Charles Mingus, Anton Goudsmit tot Vince Mendoza. Na afloop kan iedereen nog even door swingen met de silent disco onder het genot van een hapje en een drankje!

Het Edson Ensemble won dit jaar tijdens de pitch van het Grachtenfestival de Oorkaanprijs. Regisseur Yorick Stam van Oorkaan en participatietrainers Lucas Dols en Han in ’t Veld van Sounds of Change, gaven de musici van dit ensemble een driedaagse Masterclass dat resulteerde in het participatieconcert “Party si Peren”.

Leeftijd: voor de hele familie
Language no problem

regie Yorick Stam (Oorkaan)
participatietrainers Lucas Dols en Han van ‘t Land (Sounds of Change)

Jeugdmuziekgezelschap Oorkaan speelt met professionele musici theatrale concerten voor een jong publiek. Volgens de Oorkaan-methode – ontwikkeld door artistiek directeur Caecilia Thunnissen – maken regisseurs muziekvoorstellingen waarin alléén musici op het podium staan en muziek en het fysiek de taal is.

Sounds of Change gebruikt de kracht van muziek om zijn mensen in staat te stellen sociale verandering teweeg te brengen. Ze doen dat door lokale mensen te trainen om muziek in te zetten tijdens hun werk met kinderen en jongeren in vluchtelingen en achterstandswijken in Griekenland, Nederland en het Midden-Oosten.

Zaterdag 21 augustus 10.30 uur & 13:00 uur – Podium Mozaïek – Amsterdam
Bestel via:
https://bit.ly/3AQ2XZI