Caravan

Caravan

Hoe klinkt het?

HOE KLINKT THUIS? Vier muzikale vrienden sorteren pakjes. Zij weten precies waar alles naartoe moet. Totdat er een pakje uit de toon valt. Nu moeten ze goed luisteren waar deze thuis hoort. Pianoman Julian, Turkse fluitspeler Sinan, funky altvioliste Yanna en percussietovenaar Jeroen volgen de melodie. Met een piano, een tas vol Turkse fluiten, een altviool en een stapel trommels gaan ze op weg. De wereld maakt muziek maar hun pakje klinkt anders. Wat moeten ze doen?

Caravan is een muzikale zoektocht naar de klank van thuis met Arabische, Ierse en Turkse klanken gemengd met klassieke muziek en jazz.

5+
Luisterwijzer:
Spannend
Betoverend


agenda
Op het podium

Op het podium

De jonge topmusici van JULIAN SCHNEEMANN & FRIENDS reizen grenzeloos door de werelden van klassiek, jazz, oosterse en westerse volksmuziek. In hun eerste jaar kwam hun geprezen debuutalbum uit en speelden ze het publiek van het Concertgebouw, Bimhuis en Paradiso volledig plat. “Een feestje om de minder leuke kanten van het leven het hoofd te bieden.” – het Parool

Julian Schneemann piano en composities
Jeroen Batterink percussie
Yanna Pelser altviool
Sinan Arat ney

ACHTER DE SCHERMEN

regie Robin Coops
scenografie Tessa Verbei
dramaturgie Laura Minderhoud

De Muziek

Beluister HIER de spotify-playlist van de muziek uit Caravan in de originele bezetting met ud en viool. Voor Caravan (5+) van Oorkaan is gekozen voor een bezetting met altviool en ney.