Laat me met rust!

Hoe klinkt het?

VIND JIJ HET OOK SPANNEND OM JARIG TE ZIJN? Vandaag is het feest! Of toch niet? Zijn ze nou de verjaardag van altviolist Richard vergeten? Krijgt Melissa als ‘Prinses van de Fiddle’ weer de meeste cadeautjes? Wat sluipt Sietse-Jan daar stiekem door de tuin met al die slingers en zijn cello? Vindt violist Maaike haar vriendjes en vriendinnetjes nog terug? En danst Annette de verjaardagswals mee? Of wil zij echt met rust gelaten worden in haar eentje met haar contrabas?

Laat me met rust! is een theatraal concert van Oorkaan en het Nederlands Kamerorkest voor iedereen vanaf 5 jaar. In deze voorstelling volgen we vijf musici en hun verjaardagsverhaal. Alle bijbehorende emoties hoor je terug in de prachtige muziek: de beroemde Serenade voor Strijkers van Dvořák, gespeeld door de 24 strijkers van het Nederlands Kamerorkest.

*Let op!* Als je op 26 maart jarig bent, krijg je jouw kaartje voor 'Laat me met rust!' cadeau!
Hoe? Laat je ID zien bij de kassa van Muziekgebouw aan 't IJ en je mag gratis naar binnen! Vergeet niet van tevoren te reserveren!

5+
Luisterwijzer:
Grappig


OP HET PODIUM

OP HET PODIUM

Het Nederlands Kamerorkest, opgericht in 1955, is de vaste orkestpartner van De Nationale Opera en speelt daarnaast een veelzijdig programma in het Concertgebouw. Het orkest staat sinds 2004 onder artistieke leiding van meesterviolist Gordan Nikolić. Omdat het orkest meestal zonder dirigent speelt, is de dynamiek tussen orkestleden zeer bijzonder; musici vertrouwen blind op elkaar.

achter de schermen

concept en regie Caecilia Thunnissen
regieassistentie Ganna P. Veenhuysen
dramaturgie Erin Coppens
scenografie Marjolein Brouwer
productieleiding Selma Hanzon-Keijzer
kostuumontwerp Camiel Fortgens
rekwisieten Kim van der Zijde
lichtontwerp Stefan Dijkman
muziekbewerking Marjolein Vermeeren en Caecilia Thunnissen

voor thuis

voor thuis

Maak je eigen strijkers-feestmuts!

Download HIER het sjabloon om je eigen strijkers-feestmuts te maken. Print deze twee keer uit op stevig papier. Kleur de tekeningen in en knip ze uit. Plak of niet de stroken van de hoofdband van de twee tekeningen aan elkaar en je hebt je eigen strijkers-feestmuts!!

Download HIER de kleurplaat van Laat me met rust! en print deze uit. Veel kleurplezier!

Aankomende concerten

vr
24
mei
De dag dat papa viel
met Matteo Paggi en Aviv Noam
14:00 uur,

Try-out in Amsterdam (besloten)

zo
9
jun
Kriebel
11:00 uur,

TivoliVredenburg, Utrecht

zo
9
jun
Kriebel
13:00 uur,

TivoliVredenburg, Utrecht

Boek deze voorstelling

Vul onderstaand formulier in voor de aanvraag van een boeking. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de pagina boekingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Name*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.