Vreemde Streken

Vreemde Streken

Hoe klinkt het?

HOE KLINKT HET ONBEKENDE? Diamanda, Marcus en Yanna zijn benieuwd naar nieuwe werelden van geluid. Als Trio Diamanda nemen ze je mee op een spannende roadtrip van klanken. Langs de bekende Goldbergvariaties van Bach, rijden we door het vervreemdende landschap van componist Garth Knox en sjezen gierend door de bocht met Ierse Folk. We vinden nieuwe geluiden uit en boren nieuwe krachten aan. Want wie nieuwsgierig is, ontdekt de mooiste en gekste dingen.

Vreemde Streken is een fysiek en poëtisch strijkconcert, waarbij drie musici als ware pioniers de grenzen verkennen van hun instrument en van de wereld van muziek.

6+


agenda

Op het podium

Op het podium

TRIO DIAMANDA is een klassieke strijktrioformatie gevormd rondom rising star violiste Diamanda Dramm (Dutch Classical Talent 2018) met Yanna Pelser op altviool en Marcus van den Munckhof op cello. Alle drie de musici worden gekenmerkt door een onderzoekende houding, en wereldwijd spannende muzikale samenwerkingen. diamandadramm.com

viool Diamanda La Berge Dramm
altviool Yanna Pelser
cello Marcus van den Munckhof

Achter de schermen

choreografie/regie Beppie Blankert
kostuum & advies toneelbeeld Sacha Zwiers
decorstuk Violette Baudet
lichtontwerp Kees van Zelst
dramaturgie Caecilia Thunnissen & Erin Coppens

“De vakjury prees haar als “de Björk van de viool”, die zich op het podium kwetsbaar durft te tonen.”
NRC over Dutch Classical Talent Diamanda Dramm

Mede mogelijk gemaakt door

Vreemde Streken wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Versterking, Janivo Stichting, Het Kersjes Fonds en Gravin van Bylandt Stichting.