Sticks

Sticks

Hoe klinkt het?

Hoe praat jij, hoe praat ik? In Sticks ontdek je samen met de vier virtuoze slagwerkers van Percossa hoe je kunt praten zonder een woord te zeggen. Hoe je muziek kunt maken zonder muziekinstrumenten te gebruiken en hoe je je oren kunt openen voor geluiden die je nog nooit hoorde.

Een percussieconcert van vier oer-nette mannen, die je laten luisteren naar het ritme der dingen - en die misschien wel niet zo beschaafd zijn als ze doen voorkomen.

Percossa en Oorkaan maakten eerder de succesvolle producties Tijgers op de Trap (2016) en De Gebroeders Kist, de internationale hit die al bijna 8 jaar over de hele wereld toert. Voor Sticks hebben ze opnieuw de handen ineen geslagen.

4+
Luisterwijzer:
Spannend
Grappig


agenda

Op het podium

Op het podium

De slagwerkers van PERCOSSA – uitgeroepen tot Beste Slagwerkgroep 2017 – weten op virtuoze wijze uit bijna alles muziek te krijgen en spelen alle mogelijke ritmes om de meest hilarische, ontroerende en spectaculaire theatrale vondsten over te brengen. Niet voor niets is Percossa de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een wereldwijde sensatie. Oorkaan maakte eerder met Percossa de succesvolle producties Tijgers op de Trap en de internationale hit De Gebroeders Kist. percossa.nl

Percossa spel en percussie

Eric Robillard
Frans Kemna
Freek Koopmans
Janwillem van der Poll

Achter de schermen

Achter de schermen

regie Jochem Stavenuiter

Jochem Stavenuiter (1973) is artistiek leider van Mimetheatergroep Bambie, die hij in 1995 samen met Paul van der Laan oprichtte. Daarnaast werkt hij regelmatig als acteur, regisseur en choreograaf voor diverse theatermakers en groepen, o.a. het Rotheater, het Amsterdamse Bostheater en Orkater. Jochem maakte eerder bij Oorkaan met Trio Suleika de succesvolle muziekvoorstelling “De Suleika’s en het mysterie van de gevoelige snaar”. www.bambie.org

percussie Eric Robillard, Frans Kemna, Freek Koopmans, Janwillem van der Poll
dramaturgie Marijn van der Jagt
decor Hester Jolink
kostuums Johanna Trudzinski
artistieke leiding Caecilia Thunnissen & Erin Coppens