Vacatures

Medewerker Productie

Oorkaan zoekt per direct naar een energieke persoon voor de functie van: Medewerker Productie (V/M/X) voor 20 a 24 uur/week

Ben jij op zoek naar een afwisselende en praktische parttime freelance opdracht in Amsterdam? Werk je het liefste in het theater of in de muzieksector? Voel jij je goed als je veel verschillende dingen mag doen op je werk? Zoals het boeken van vliegtickets voor een internationale tournee en het wegbrengen van een kostuum van kantoor naar een repetitiestudio? Of het inkopen van de lunch en daarna de bus ophalen bij de verhuur en de technicus helpen bij het inladen van het decor in de bus?  Dan zoeken wij jou!

Wij bieden:

– Een afwisselende klus voor bepaalde tijd in Amsterdam, waar geen dag hetzelfde is. Bij een internationaal jeugdmuziekgezelschap met een heel tof eigen ensemble van vier musici.

– Een fijne werkplek in de Kempenaerstudio in Amsterdam-West van waaruit jij meewerkt aan de tournees langs de mooiste concertzalen, theaters en festivals van Nederland en het buitenland.

– Een plek in een klein, slagvaardig en inclusief team. Waar iedereen met passie voor de podiumkunst met elkaar samenwerkt. De sfeer is informeel en omdat de repetitiestudio onder het kantoor is, schuiven de musici regelmatig aan voor de lunch.

– Een flexibele opdracht voor een periode van circa 5 maanden voor een fair pay honorarium afgestemd op leeftijd, relevante werkervaring en opleiding.

Wie ben jij

Jij bent een dynamische persoon die het niet erg vindt om op onregelmatige tijden te werken. Soms ben jij de eerste op kantoor om ervoor te zorgen dat de technicus het decor ’s ochtend vroeg kan uitladen. Soms ben jij juist de laatste die vertrekt, omdat er tot 21 uur nog een repetitie is. En een andere week is je week weer zeer regelmatig en zit je vooral achter je computer om tickets en hotels te regelen of een actielijst uit een productieoverleg uit te werken. Omdat onze voorstellingen veelal op zondag zijn, behoort die dag soms ook tot de werkweek. Daar staat flexibiliteit van de opdrachtgever tegenover.

 Jij:

– hebt een paar jaar werkervaring op minimaal MBO-niveau, het liefste in het theater of in de muzieksector;

– werkt graag in een ondersteunende rol;

– hebt plezier in werken in een team en kunt ook prima zelf aan de slag als je weet wat je moet doen;

– hebt een rijbewijs, rijdt regelmatig auto, kan dat ook in een transportbusje en fietst ook zonder problemen door Amsterdam;

– weet hoe je online tickets en hotels kunt boeken en materiaal kunt bestellen;

– kunt prima met Word, Excel en Outlook werken;

– spreekt en schrijft Nederlands;

– kunt Engels lezen en spreken, en ook de basics in het Engels schrijven.

Over OORKAAN

Jeugdmuziekgezelschap Oorkaan speelt met professionele musici theatrale concerten voor een jong publiek. Oorkaan laat zo veel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek ontdekken. Klassieke muziek uit de hele wereld van vroeger en nu, klinkt in theatrale en verrassende vormen. Net als bij een concert is een Oorkaan-voorstelling (bijna) zonder woorden en staan er alleen musici op toneel. Je kijkt je oren uit!

Oorkaan is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het creëren van jeugdmuziekvoorstellingen op hoog internationaal niveau. Oorkaan wordt structureel gesubsidieerd door het Fonds Podiumkunsten en Amsterdams Fonds voor de Kunst. 
Klik hier voor meer informatie over Oorkaan.

Wat je moet doen om te solliciteren

Schrijf in je mail waarom jij denkt dat jij de geschikte persoon bent voor de functie “Medewerker Productie” en stuur je CV als PDF mee naar info@oorkaan.nl.

Voor vragen kun je mailen naar info@oorkaan.nl of bellen naar T: 020-6202828.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt. Oorkaan onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en Inclusie en heeft zich ten doel gesteld om als organisatie een afspiegeling van de maatschappij te zijn.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.