Steun ons

Herinnert u zich nog die eerste keer dat u een live concert bijwoonde? Was het voor u net zo’n magische ervaring als voor de meeste van onze jonge bezoekers?

Oorkaan presenteert ieder jaar zo’n 200 concerten met topmusici op (concert)podia in Nederland én in het buitenland. Onze missie is om zoveel mogelijk kinderen de oneindige wereld van muziek te laten ontdekken, in prikkelende en verrassende vormen. Oorkaan richt zich op klassiek repertoire met muziek uit de hele wereld van vroeger en nu. We bereiken daarmee jaarlijks al zo’n 35.000 kinderen en hun families. Wist u dat Oorkaan ook schoolconcerten in concertzalen en theaters speelt? Kinderen uit het hele land en van allerlei leeftijden genieten daar van de mooiste live uitgevoerde muziek.

Ook kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is, komen op deze manier voor de eerste keer in een concertzaal of theater. Daarbij biedt Oorkaan educatiemateriaal en workshops in de klas aan, om het concertbezoek met de leerlingen en de leerkrachten goed voor te bereiden. Zo opent Oorkaan vele kleine en grote oren.

De vraag naar schoolconcerten is groot, maar het spelen van deze concerten is kostbaar. Zonder extra steun kunnen we de komende jaren niet zoveel schoolconcerten spelen als we zouden willen. Helpt u ons met het openen van al die jonge oren? Al met een bijdrage van € 20 per jaar kunt u Oorkaan steunen en geeft u een schoolkind de kans naar een concert in een theater- of concertzaal te gaan. Wilt u Oorkaan steunen om nóg meer schoolkinderen te bereiken? Dat kan natuurlijk ook!

Klik hier en Steun Oorkaan!

Sponsoren

Wilt u Oorkaan steunen vanuit uw bedrijf? Dat kan! Wij werken graag samen met u een passend sponsoraanbod uit. Neem voor meer informatie contact op met Jennifer Thompson: mireille@oorkaan.nl / + 31 6 58 83 41 76

ANBI

Uw gift is aftrekbaar! Oorkaan heeft de culturele ANBI-status, dit houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als Algemeen Nut Beogende Instelling. Schenkingen hoger dan 250 euro aan Oorkaan zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Dit is zelfs extra voordelig als u besluit ons voor een periode van minimaal vijf jaar te steunen. Meer informatie hierover vindt u op de site van de Belastingdienst.