Kom hoorspelen met Oorkaan

OORKAAN PRESENTEERT REEKS VAN 5 HOORSPELEN
Na de lancering van het hoorspel Romeo en Julia zijn nu ook de hoorspelen Zwarte Monster met Tobias Borsboom, Krijgerszoon met het Cello Octet Amsterdam, Nachtvlinder met het Dudok Quartet Amsterdam en Meneer Sax met het Ebonit Saxophone Quartet online verkrijgbaar.
Sanne Schuhmacher schreef hiervoor korte verhalen waarin woord en muziek elkaar als verteller afwisselen, naar concept van Caecilia Thunnissen, met opnameregie van Caecilia Thunnissen en Hans Smit. Met stemacteurs Jouman Fattal, Steven Stavast, Gustav Borreman en Maartje van de Wetering.

Vanaf 2017 ontwikkelde Oorkaan diverse hoorspelen – gemaakt door presentator en radiomaker Hans Smit – ter verdieping van haar theatrale concerten, het prikkelen van de fantasie en het ontwikkelen van het luistervermogen. Juist in deze tijd waarin het bezoeken van live concerten even niet vanzelfsprekend is, biedt Oorkaan online een bijzondere luisterervaring, waarbij de hele familie op speelse wijze kan genieten van de mooiste klanken van o.a. Tsjaikovski, Bach, Bartók, Beethoven, Brahms, Debussy, Ravel, Rossini, Mendelssohn en Telemann. De hoorspelen zijn zowel los als gebundeld online online verkrijgbaar via Storytel, Kobo Plus, Kobo, Luisterrijk, Cliffer, Youtube Music, Napster, Google Play, Boeken.com, Libris, De Slegte, Bol.com, Boekhandel Roelants, Spotify en Nextory.

Lees HIER de biografieën van de betrokkenen.

Luister hier!

Beluister de hoorspelen via jouw favoriete boekhandel of luisterboekendienst/abonnement. De Oorkaan hoorspelen zijn beschikbaar via de volgende verkooppunten en luisterplatforms:

Word oor-reporter

Word oor-reporter

‼️Let op! Heb je één of meerdere hoorspelen heel goed beluisterd? Wij zijn erg benieuwd naar wat je ervan vond. Word OOR-reporter, stuur een korte recensie met het aantal sterren dat je het hoorspel zou geven (van 1 t/m 5) naar publiciteit@oorkaan.nl en je ontvangt een gaaf muziekcadeau! Wellicht kan je mama of papa of opa of oma je helpen met het schrijven.

Voor thuis

Voor thuis

Beleef nog méér Oorkaan in huis of in de klas!

Klik HIER voor Oorkaan Voor Thuis.Of je nu thuis aan het werk bent of niet naar school kunt, wij voorzien jou via deze pagina en onze sociale media van muzikale hoorspelen, spotify-playlists, filmpjes, knutselprojecten, kleurplaten en meer. Dus volg ons online, stream de mooiste muziek en zorg goed voor elkaar. Je kijkt je oren uit! Niet alleen in de theater- en concertzalen, maar ook thuis. #OorkaanVoorThuis Veel plezier!